Tilbud og Nyhetsbrev!

Har du noen ganger opplevd å få spam?

E-mails som absolutt ikke interesserer deg.

Det har vi!

Og det forsøker vi å gjøre noe med!

Som første ekte Varehus i Norge basert på kun e-handel har vi sørget for at Varehuset har noe for alle. Ikke minst har vi funnet produkter du ikke finner andre steder i Norge og som gir deg en wow-opplevelse – det har det i hvert fall gjort for oss som arbeider med det. Og denne informasjonen må vi få ut til “alle dere der ute”…

Vi reklamerer for mange tusen kroner hver uke både på Facebook, Instagram og Google.  Dette har mange allerede sett, men de virkelige godbitene av tilbud sender vi ut via Nyhetsbrev – og kun der. Derfor håper vi du vil tegne deg for å motta Tilbudene våre sammen med Nyhetsbrevene.

Alle Rabattkuponger, Spesialtilbud, Doble og Triple poeng på enkeltprodukter eller produktgrupper, konkurranser og Give-aways blir KUN informert om via Nyhetsbrevene.  Årsaken er enkel – de årene vi har sendt tilbud og kuponger via Facebook/Instagram har vi vært utsatt for svindel.  Svindel ødelegger for oss som driver denne type virksomhet, men det ødelegger ennå mer for dere som kunder.  Derfor vil vi kun informere om dette via våre Nyhetsbrev – en løsning som er vesentlig sikrere for oss alle sammen.

Dette er heller ikke noe lureri for å få tak i din e-mail adresse – den type e-mail adresser kan vi få på annen måte.  Vi ønsker ikke å spamme noen, men sender Nyhetsbrev for å fortelle om endringer, nye produkter som er kommet inn og produkter relatert til spesielle dager eller høytider. Og vi plukker ut noen kundegrupper eller produktgrupper med spesielle tilbud.

Du kan selvsagt når som helst melde deg av Nyhetsbrevet – med et enkelt klikk nederst på hvert enkelt Nyhetsbrev så er det gjort.

Så, meld deg på idag og du starter umiddelbart opp med å motta Nyhetsbrevene.

Avslutningsvis, all informasjon om deg ligger lagret på en EU-godkjent server i Nederland og vil bli liggende der.  Vi tar mål av oss til å være 100% GDPR kompatibel (følge reglene 100%).

Så hyggelig at du vil motta våre nyhetsbrev.

Det sikrer deg også rabattkuponger som legges ut i enkelte nyhetsbrev.

Vi bestreber oss på å sende ut et nyhetsbrev hver uke. Mange nye produkter kommer hele tiden...

I tillegg vil vi sende ut noen spesialnummer ved spesielle hendelser etc

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.