Fikk du denne fra oss på Messenger eller på Facebook?

Vil du ha

 • BILLIGE produkter,
 • 15% SØLV-kunde RABATT (fordi du er vår Facebook-venn)
 • og kjøpe gjennom NORSK nettbutikk med
 • NORSKE eiere og NORSKE betalingsløsninger,
 • men med ASIATISK prisnivå?
 • Vi har også FRI FRAKT, FRI RETUR og PRISGARANTI samtidig er eventuelle toll og avgifter allerede betalt av oss

Hva mer kan du ønske deg av en Nettbutikk i 2021?

Tror du meg ikke?

Les mer om det på denne siden: http://varehusetnorge.no/venner/

…vi fikk ikke plass til alt på denne siden – det ville blitt for mye å sende ut.

Hilsen Grethe og Morten 

Det gjorde du selvsagt siden du fant denne siden...

Etter at vi i flere år har bygget oss opp med god kompetanse og et godt nettverk i Asia, Afrika og lavkostland i Europa har vi valgt å også la det norske/skandinaviske marked få ta del i det gjennom å tilby varer i en norske nettbutikker, men med all den sikkerhet som ligger i å handle norsk.  Dette har vi gjort en stund gjennom våre ulike nettbutikker som KoffertKompaniet.no, AdapterKompaniet.com, BlogShopKompaniet.com og Iselines.no. 

Nå tar vi dette til neste fase…

Vi vet at mange synes vi betaler i overkant mye for produkter i Norge sammenlignet med andre.  Vi vet at mange gjerne ville handlet billige produkter fra utenlandske nettbutikker, men man tør ikke fordi man er redd for å bli lurt eller det som værre er.  Derfor har vi sikret oss tilgang til mange produksjoner og leverandører som alle har det til felles at de kan levere oss produkter “til såkalte asiatiske priser”, men her i Norge

 • i en norsk nettbutikk
 • i en nettbutikk som er 100% norskeid
 • i en butikk som forholder seg til norske lover og regler
 • i en butikk som har norske transportører (Posten/Bring)
 • i en butikk som også har norske betalingsløsninger (Vipps)
 • i en butikk som forholder seg til den norske angrefristloven for forbrukerkjøp,

men som fortsatt har klart å holde på “det asiatiske prisnivået”.

Alt dette er ene og alene til din/kundens fordel, men din/kundens fordel vil til slutt også komme oss til gode – mener vi.  Vi er jo såpass ærlige at vi mener vi skal tjene penger på dette vi også.

Alle 10 Varehusetfor… og de andre nettbutikkene våre blir til en butikk: VarehusetNorge.no. og alle VarehusetforHan.no, …Henne.no, …DeUnge.no, …Hjemmet.no, …Hobby.no, …Reise.no, …Sport.no, …Spilleren.no og …Hage.no har vi nå slått sammen til Varehuset Norge – www.varehusetnorge.no.  Her har vi lagt inn alle produktene fra alle de tidligere nettbutikkene i tillegg til en mengde nye.  Fra første dag tilbyr vi ca 2.000 produkter med ca 7.000 varianter/artikler – og 70.000(!) beskrivende bilder – alt for at du skal få et så godt og riktig inntrykk som mulig før du kjøper.

Noen har spurt hvorfor vi slo det sammen i stedet for å fordele oss på mange butikker.  Den enkle forklaringen er kostnader – og kostnader for oss er kostnader for deg – Derfor gjorde vi det! Enkelt og greit. Alle fordeler du som kunde over tid har opparbeidet deg i våre ulike nettbutikker er selvsagt også overført til denne sammenslåtte butikken. Og vi har lagt inn enda flere kundefordeler.  Blant annet GRATIS RETUR og PRISGARANTI og vi har lagt inn et BONUSsystem.

Dette gir til sist veldig lave priser for deg som kunde sammenlignet med alle andre!
Et par eksempler:  Laveste pris for vinneren av TV2s test av isskraper til bil kostet 99 kroner, hos oss 39. VG-shop reklamerte med billigste bærbare tredemølle til ca 8.500, hos oss ca 5.500. Og slik kan jeg fortsette…

Selvsagt finnes det en bakside til dette. Leveringstiden er litt lenger fordi vi må tenke mer helhetlig når varene skal fraktes så langt og vi må unngå lagerkostnader.  Det kan også i noen tilfeller gi noen merkelige oversettelser i tekster fordi vi benytter roboter til å oversette for oss, men dette er noe vi tror du vil akseptere så lenge dere forstår innholdet og dere nettop får så lave priser på produktene.

Du har mottatt denne fordi du er venn med en av oss på Facebook. Og på Facebook kommer vil til å reklamere mye, men skal du ha de beste tilbudene, rabattkoder og produktnyheter må du registrere deg her på siden (lengst opp). Vi kan nemlig ikke stole på at alt vi legger ut til våre følgere faktisk kommer frem – eller vi vet at det ikke kommer frem mer enn ca 50% for slik fungerer Facebook.  Selvsagt håper vi du både LIKER og FØLGER oss her på Facebook eller Instagram, men gjennom NYHETSBREVENE kommer det som virkelig har verdi…

Registrer din e-mail adresse på siden over og FØLG og LIK vår nye Facebook-side (varehusetfornorge) så vil du automatisk få et SØLV-medlemskap. Dette gir deg rett til ytterligere 15% rabatt på de allerede lave prisene. Informasjon om dette får du tilsendt noen dager senere. 

15% rabatt ekstra!

Du må imidlertid være rask fordi registreringsmuligheten stenger automatisk den 23.06.2021 kl 23:59.

Previous slide
Next slide
hollerbox nor